Hendrika Tichelaar | Professional Organizer 

 

Ga je kopje onder in de spullen die je hebt verzameld in je huis, kantoor of winkel, of wil je gewoon ruimte om je heen, zodat je ruimte in je leven en in je hoofd krijgt. 

Soms kom je er maar niet doorheen en verplaats je de spullen alleen maar van de ene naar de andere plek. Ik kan je helpen en we creëren letterlijk leef- en of werkruimte. 

Ik hou van een no nonsens aanpak.Tijdens een vrijblijvend telefonisch intakegesprek tasten we samen de wensen af, hebben wij elkaar gevonden dan gaan we snel over tot actie met direct resultaat. Je kunt kiezen voor de hulp die bij jou past.

Ik kan bijvoorbeeld als aanvulling ook een wand voor je sauzen, een IKEA kast in elkaar zetten of een lamp ophangen. We vinden elkaar vast. kleine klusjes in Harlingen door een vrouw

professional organizer Friesland       Hulp bij ontspullen

hulp bij opruimen woning kantoor winkel Friesland

Opruimcoach Harlingen Friesland

Opruim coach Professional Organizing

Opruimcoah Harlingen

overzicht | ruimte | rust | hulp bij opruimen | opruimen bij overlijden | opruimen bij verkoop woning | organiseren van administratie | herindelen ruimtes |

Intake ✗

Boek een gratis telefonisch intakegesprek om af te tasten of ik jou kan helpen. Op verzoek kun je een aantal foto's sturen van wat voor jou prioriteit heeft en maken we een plan voor een eventueel vervolg traject.

boek je intake

Start up ✗

Een 2 uur durende sessie om door te nemen wat je wilt bereiken met tips & tricks om alvast een start te maken en een fysieke eerste aanpak om zichtbaar ruimte te maken. Kosten hiervoor zijn 125 euro inclusief klein materiaal 

Doorstart ✗

Een vier uur durende sessie om inclusief de start up flink aan te pakken voor direct resultaat. Daarbij een vervolgplan om zelf aan te pakken en tips om een blijvend resultaat te houden. Kosten voor deze optie zijn 225 euro incl. klein materiaal 

Finishing touch ✗

Je wilt een totaal resultaat met alle aan te pakken ruimtes, alsmede verkoop van spullen via marktplaats en eventueel afvoer naar kringloop of stort. Deze optie gaat op basis van een uurtarief van 55 euro.

✗ Prijzen zijn inclusief BTW. Reiskosten zijn vanaf 10 kilometer 0,30 cent per kilometer inclusief BTW exclusief parkeerkosten.

Styling

Mis in je huis warmte of sfeer of kom je er gewoon niet zo goed uit door het grote aanbod en snel veranderende stijlen en woonaccessoires? Ook hier kan ik je bij helpen, om ruimtes efficiënter in te delen, kleuren aan te passen of om styletips te geven.  Gewoon vragen en samen kijken we naar een passende oplossing.

Mijn sfeer is neutraal, tijdloos en natuurlijk opgeruimd. Check voor een impressie mijn Instagram.

boek je intake

Styling Harlingen

Gediplomeerd  Professional Organizer