Professional Organizer

Ga je kopje onder in de spullen die je hebt verzameld in je huis, kantoor of winkel, of wil je gewoon ruimte om je heen, zodat je ruimte in je leven en in je hoofd krijgt. Soms kom je er maar niet doorheen en verplaats je de spullen alleen maar van de ene naar de andere plek. Huistijd kan je helpen, maak tijd voor je huis en we creëren letterlijk leefruimte. 

Ik hou van een no nonsens aanpak.Tijdens een vrijblijvend telefonisch intakegesprek tasten we samen de wensen af, hebben wij elkaar gevonden dan gaan we snel over tot actie met direct resultaat. Bij Huistijd kun je kiezen voor de hulp die bij jou past.

hulp bij opruimen woning kantoor winkel Friesland

Intake ✗

Boek een gratis telefonisch intakegesprek om af te tasten of ik jou kan helpen. Op verzoek kun je een aantal foto's sturen van wat voor jou prioriteit heeft en maken we een plan voor een eventueel vervolg traject.

boek je intake

Start up ✗

Een 1,5 uur durende sessie om door te nemen wat je wilt bereiken met tips & tricks om alvast een start te maken en een fysieke eerste aanpak om zichtbaar ruimte maken. Kosten hiervoor zijn 149 euro 

Doorstart ✗

Een drie uur durende sessie om inclusief de start up flink aan te pakken voor direct resultaat. Daarbij een vervolgplan om zelf aan te pakken en tips om een blijvend resultaat te houden. Kosten voor deze optie zijn 299 euro

Finishing touch ✗

Je wilt een totaal resultaat met alle aan te pakken ruimtes, alsmede verkoop van spullen via marktplaats en eventueel afvoer naar kringloop. Deze optie gaat op basis van een uurtarief van 50 euro. 

✗ Prijzen zijn inclusief BTW en exclusief reiskosten. Reiskosten zijn vanaf 10 kilometer 0,25 cent per kilometer inclusief BTW.

Styling

Mis in je huis warmte of sfeer of kom je er gewoon niet zo goed uit door het grote aanbod en snel veranderende stijlen en woonaccessoires? Huistijd kan je ook hier bij helpen, om ruimtes efficiënter in te delen, kleuren aan te passen of om styletips te geven.  Gewoon vragen en samen kijken we naar een passende oplossing.

Mijn sfeer is neutraal, tijdloos en natuurlijk opgeruimd. Check voor een impressie mijn Instagram.